زیر اسمان استرالیا
18 شهريور 1389,ساعت 10:00:24 *
خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید
اخبار: ویزای علی ( مدیر انجمن اپیزود ها) بعد از هجده ماه و نیم صادر شد

فهرست   راهنمايي جستجو تقویم ورود عضويت  
صفحه: 1 2 3 [4]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: اساتید,کلاس و یا موسسات تبت نام کننده ایلتس در ایران  (دفعات بازدید: 12831 بار)
0 کاربران و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
mojtaba_com
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 8

ديدن مشخصات
« پاسخ #90 : 03 مهر 1388,ساعت 01:39:17 »

سلام دوستان. من قبل از شروع دوره آيلتسم نزديك به 6 تا مؤسسه واسه تعيين سطح رفتم و تو هر مؤسسه اي كه مي رفتم از شاگردا در رابطه با كلاسهاشون اطلاعات جمع مي كردم. آخرسر از طريق اينترنت به اين سايت http://www.ielts-exam.ir  برخورد كردم. اين سايت انقدر در زمينه آيلتس كامل بود كه حضوري به مؤسسه شون رفتم. من 6.5 آكادميك مي خواستم. استادم هم آقاي جوون 24 ساله اي بود به اسم مهندس زرين فرد. و اين نمره رو خيلي راحت تر از اوني كه فكر مي كردم گرفتمو قصد تبليغات ندارم اما موسسه آفرينش، آموزشگاهيه كه صرفا تخصصي آيلتس كار مي كنه حتي تافل هم نداره! هر استادي تو اين مؤسسه انتخاب كني حرفه ايه! از ما گفتن بود يه سري به سايتشون بزنيد متوجه صحت تعريف و تمجيد هام ميشيد!
« آخرين ويرايش: 03 مهر 1388,ساعت 16:00:20 توسط mojtaba_com » خارج شده است
amina
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 4

ديدن مشخصات
« پاسخ #91 : 05 آبان 1388,ساعت 13:03:50 »

سلام
میخوام بدونم هزینه معمول یک کلاس خصوصی چقدر میتونه باشه؟ بدون Pre ielts  میتونم 6.5 بگیرم.

و آیا دوستان تو رشت استاد خوب سراغ دارید؟

ممنونم
خارج شده است
jalil1363
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 28

ديدن مشخصات
« پاسخ #92 : 06 آبان 1388,ساعت 17:28:53 »

سلام
میخوام بدونم هزینه معمول یک کلاس خصوصی چقدر میتونه باشه؟ بدون Pre ielts  میتونم 6.5 بگیرم.

ممنونم

سلام
توی رشت رو نمی دونم ولی تهران اگه تو آموزشگاهها کلاس خصوصی بگیری می تونه از 16 17 تومان شروع بشه و اگه بخوای با یه استاد درست حسابی بگیری از 25 تومان به بالاست. هستند کسایی که ساعتی 50 تومان می گیرن.
بستگی داره چقدر زمان داری و می تونی خودتو به 6.5 برسونی یا نه!!

خارج شده است
ناهيده
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 115

ديدن مشخصات
« پاسخ #93 : 28 آذر 1388,ساعت 16:37:04 »

بهترین راه حل اینکه یک کتاب کمبریج 7 را بگیری مثل خودش ساعت بزاری بزنی ببینی اوضاعت چه جوری اگه 5.5 میاری برو 504 و یکسری کتاب بخر خودت بخون استادا معملا کاری نمی کنن مگر اینکه وقت بزاری واقعن بری کلاس زبان

سلام

ممنونم
خارج شده است
afshinjafari
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 106

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #94 : 28 آذر 1388,ساعت 23:58:19 »

سلام

ممنونم
دوست من، درمورد زبان باید اول با زدن یکی دو نمونه تست های استاندارد کمبریج ببینی تو کدوم یکی از اسکیل ها مشکل داری. آیلتس نیازمند رعایت نکات tips&tricks ایه زیادیه که بعضا میشه با دونستن اونها با سطح زبان کم، نمره قابل قبول گرفت.
توصیه شخصی من اینه که حتما کلاس بری. اگر میتونی بیای تهران کلاسهای خوبی اینجا برگزار میشه...
موفق باشی
خارج شده است

Mahdi
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 14

ديدن مشخصات
« پاسخ #95 : 25 دي 1388,ساعت 21:10:17 »

nدوست عزیز من موافق نیستم که با کتاب کمبریج میشه نمره را بالا برد و اساتید هیچ کاری نمی کنند. برای مثال من خودم در منزل خیلی کار کزدم ولی نتیجه نداد. پیش چند استاد هم رفتم ولی باز هم جواب نگرفتم تا اینکه پیش دکتر ضیایی رفتم و در مدت کوتاهی با کمک او توانستم نمره بگیرم. کتابهای معرفی شده و سیستم کار استاد خیلی تاثیر داره.
موفق باشید
خارج شده است
farzad.h
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 3

ديدن مشخصات
« پاسخ #96 : 26 دي 1388,ساعت 10:37:17 »

سلام

آره منم موافقم دکتر ضیا ئی با 3 جلسه writing  منو از 5 به 6 رسوند.ایشون دکترای ادبیات انگیلیسی دارند و خودشان هر 4 skills  را 9 شدند.
خارج شده است
arash
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 60

ديدن مشخصات
« پاسخ #97 : 27 دي 1388,ساعت 09:19:37 »

سلام mahdi 
میشه بفرمایید که آقای ضیائی چه کتابهایی را برای reading و listening به شما معرفی کردن ممنون میشم اگر لست کاملش را برای من بنویسید
خارج شده است
farzad.h
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #98 : 27 دي 1388,ساعت 11:34:11 »

با سلام
  ایشان کتاب action plan و ielts practise test ,test your listening را معرفی کردند قشنگ
خارج شده است
arash
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 60

ديدن مشخصات
« پاسخ #99 : 27 دي 1388,ساعت 12:43:38 »

مرسی از شما
همین سه مورد هست؟
خارج شده است
farzad.h
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #100 : 27 دي 1388,ساعت 14:10:02 »

سلام
برای من که این سه مورد را معرفی کرد  قشنگ
خارج شده است
arsan
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 11

ديدن مشخصات
« پاسخ #101 : 15 فروردين 1389,ساعت 18:29:41 »

من موسسه زبان پرتودانش پیشنهاد می کنم بنظر من فوق العاده است من که خودم و دوستام راضییم از مکالمه با سیستم
cutting edge که بنام دوره های prc ثبت نام می کنن مدرک از لانگمن و ان سی سی انگلیس هم می دن من الان ۳ تا از مدرکاشو گرفتم و استعلام هم گرفتم برای ایلتس هم داریم آماده می شیم سایتش
www.gets.ir
tel 88716400
خارج شده است
arsan
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #102 : 15 فروردين 1389,ساعت 18:42:38 »

راستی بچه ها آقای دکتر ضیایی در موسسه پرتودانش تدریس می کنه
شمارش اینه 88716400
خارج شده است
arsan
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #103 : 19 فروردين 1389,ساعت 15:38:12 »

من موسسه زبان پرتو دانش پیشنهاد می‌کنم. به نظر من فوق‌العاده است. من که خودم و دوستام راضییم. از مکالمه  تا ielts  و حتی دوره های تخصصی ielts  را با سیستم
cutting edge که به نام دوره‌های prc ثبت نام می‌کنن. مدرک از لانگمن و ان سی سی انگلیس هم می‌دن. من الان ۳ تا از مدرکاشو گرفتم و استعلام هم گرفتم برای ایلتس هم داریم آماده می‌شیم سایتش
www.gets.ir
tel 8871600
خارج شده است
صفحه: 1 2 3 [4]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :