زیر اسمان استرالیا
18 شهريور 1389,ساعت 09:49:33 *
خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید
اخبار: ویزای علی ( مدیر انجمن اپیزود ها) بعد از هجده ماه و نیم صادر شد

فهرست   راهنمايي جستجو تقویم ورود عضويت  
صفحه: [1]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: وضعیت بازار کار برای مهندسی شیمی  (دفعات بازدید: 6081 بار)
0 کاربران و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
hanieh
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 30

ديدن مشخصات
« : 23 اسفند 1386,ساعت 21:22:24 »

خوشبختانه رشته مهندسی شیمی به دلیل گستردگی این رشته از بازار کار خوبی در استرالیا برخوردار است. البته 2 نکته لازم به یاداوری است :
1- تخصص
2- زبان
تخصص شما به این مفهوم نیست که صرفاً تجربه انجام کاری رو داشته باشید . علم شما باید به روز باشه ... نرم افزارهای جدید... آشنایی با تکنولژی های جدید در کنار تجربه به شما کمک میکنه تا در زمان کوتاهی بتونید کار مناسب و متناسب با رشته خودتون رو بدست بیارید.
تمام اینها زمانی مقدوره که شما بتونید خودتون رو اثبات کنید . مطمئناً این مهم فقط با تسلط کامل به زبان انگلیسی میسر میشه . فقط برای یک روز در نظر بگیرید که بخواهید با تکیه بر تخصصتون یه همکار رو متقاعد کنید که نظرتون درسته ... آیا میتونید اینکار رو در استرالیا هم انجام بدید؟... اگر پاسختون بلی است که good on you 
اما اگر جوابتون منفیه اونوقت میتونید متوجه بشید چرا خیلی از دوستان که از قضا خیلی هم در کارشون قوی هستند اونجا با مشکل مواجه میشن و نمیتونن کاری متناسب با تخصصشون پیدا کنن!!!!!!!!!!

خارج شده است
1000eyes
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 16

ديدن مشخصات
« پاسخ #1 : 24 اسفند 1386,ساعت 12:15:38 »

میشه بگید در چه زمینه هایی باید در مهندسی شیمی خوب باشیم طراحی برجهای فرایندی؟تجهیزات فرایندی؟...یا چیزای دیگه
خارج شده است
hanieh
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #2 : 24 اسفند 1386,ساعت 18:03:57 »

همانطور که اطلاع دارید ، رشته مهندسی شیمی بسیار گسترده است و تقريباً تمامی صنایع رو شامل میشه .... استرالیا هم سرزمینی است در ابتدای راه پیشرفت (در مقایسه با اروپا ، امریکا و کانادا)... و این به مفهوم فراوانی فرصتهاست و در تمامی شاخه ها ... تخصص در زمینه فرآیند و تجهیزات فرآیندی (اگر مقصودتان فرآیند های نفتی و یا فرآيندهای معدنی باشد) ... در غرب استرالیا و در شهر Perth  بازار کار مناسبی وجود دارد .
در عین حال شهر سيدنی مملو از دفاتر مهندسی است (چيزی مشابه تهران) ... که به طبع پروژه های متفاوتی رو در دست اجرا دارند ....
من راجع به بقیه شهرها اطلاع چندانی ندارم .
در حال حاضر شاخه piping بازار کار بسیار مناسبی دارد... جالب است که همین شاخه تا 1 سال پیش خیلی مورد توجه نبوده !!!!!
در عین حال بدلیل ساخت و سازهای مربوط به کارخانجات مختلف شاخه تصفیه آب و فاضلاب (محیط زیست) هم از شانس بالایی برای کار مناسب برخوردارند .
خارج شده است
1000eyes
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #3 : 09 فروردين 1387,ساعت 12:43:22 »

هر جا از مهندسی شیمی صحبت میشه برای مهاجرت میگن پرث وضعیت کاری خوبی داره  ولی من توی سایت کاریابی های استرالیا که میرم توی بریزبان( QLD-BRISBANE)  یا  NSW   بیشتر مهندس شیمی  میخان  لطفا اگه توضیحی در این مورد دارید بگید ممنون
خارج شده است
lili898
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 2

ديدن مشخصات
« پاسخ #4 : 15 فروردين 1387,ساعت 11:30:10 »

سلام
از اینکه انجمن مهندسی شیمی تشکیل شده خیلی خوشحال شدم.
سابقه کاری من طوریه که ارتباط مستقیم به درسهای دانشگاهیم نداره.ولی الان شروع کردم درسای دانشگاهو مرور میکنم.با توجه به اینکه شما گفتین اطلاعات باید به روز باشه .لطف می کنید منابع به روز دروس مهندسی شیمی و نرم افزاراشو به من معرفی کنید.به نظر شما کدام دروس برای مرور اولویت داره؟
خارج شده است
1000eyes
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #5 : 15 فروردين 1387,ساعت 11:44:38 »

1-انتقال حرارت 1, 2
2-انتقال جرم ,وعملیات واحد
3-ترمو دینامیک 1 و 2
4-کنترل فرایندها
5-فرایندهای پتروشیمی 1و2(گرایش پتروشیمی)
نرم افزار
HYSYS
PRO II
HEXTRAN
PIPNET
ASPEN
HTFS
خارج شده است
lili898
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 2

ديدن مشخصات
« پاسخ #6 : 17 فروردين 1387,ساعت 07:20:52 »

دوست خوب ممنون از پاسخت!
این نرم افزارارو کجا می تونم گیر بیارم؟
خارج شده است
1000eyes
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #7 : 17 فروردين 1387,ساعت 14:04:35 »

از rapidshare  باید دانلود کنی سرچ کن تو rapidshar پیدا میکنی یا بیرون باید زیاد بگردی پیدا میکنی
خارج شده است
سپیده دومی
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 6

ديدن مشخصات
« پاسخ #8 : 17 فروردين 1387,ساعت 14:27:29 »

سلام
من تازه عضو شده ام.من شیمی محض خوانده ام وسابقه کار در مورد رنگ دارم به نظر شما من میتونم کار پیدا کنم توی استرالیا بدلیل اینکه تا اونجا که می دونم رشته شیمی اونجا ندارند و در کدوم شهر بهتر میتونم کار گیر بیارم.ممنونم شکلک
خارج شده است
hanieh
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #9 : 19 فروردين 1387,ساعت 15:52:19 »

سپیده دومی:
خوش امدید ... من راجع به رشته شیمی محض خیلی اطلاع ندارم ... ولی میتونید که این رشته رو سرچ کنید و ببنید که اوضاع کاری چطوره  شکلک
خارج شده است
سپیده دومی
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 6

ديدن مشخصات
« پاسخ #10 : 19 فروردين 1387,ساعت 23:51:02 »

ممنونم از پاسختون
خارج شده است
nemo
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 96

ديدن مشخصات
« پاسخ #11 : 27 مرداد 1387,ساعت 19:53:16 »

سلام دوستان
خيلي در مورد وضعيت خوب بازار كار در پرث صحبت شده ولي كسي نگفته كسايي كه رفتند چقدر طول كشيد تا كار پيدا كنند  Huh? يكي كه رفته بود كانادا ميگفت 2تا3 ماه طول كشيد تا كار پيدا كنه
يه سوال ديگه اينكه چقدر پول لازمه كه همراه خودمون در بدو ورود داشته باشيم؟كساني كه رفتند يا اگه كسي اطلاعاتي داره لطفا جواب بديد  مردد خيلي ممنون
« آخرين ويرايش: 27 مرداد 1387,ساعت 19:59:55 توسط nemo » خارج شده است
rezaiemm
یه دنگ از سایت به نامشه
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 661

مهندس مکانیک

ديدن مشخصات
« پاسخ #12 : 28 مرداد 1387,ساعت 07:33:07 »

سلام
راجع به سوال دوم باید بگم طبق اطلاعاتی که دوستان دادن برای خانواده دو نفره بردن مبلغی در محدوده 15000 تا 25000 دلار کافیه. البته این بستگی به خواسته های شما داره. مثلا اگه از همون اول بخواین ماشین بخرین بهتره روی 25000 به بالا فکر کنید. دوستانی هم هستن که کار پیدا میکنن و میرن. در این حالت به نظر من یه پول تو جیبی برای دو هفته هم کفایت میکنه.
خارج شده است

ارادتمند-علی
http://rezaiemm.blogfa.com/
reza155555
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1

ديدن مشخصات
« پاسخ #13 : 15 شهريور 1387,ساعت 08:28:40 »

آیا ضمینه فعالیت در خصوص صنایع گاز وجود دارد{نظارت و اجرای خطوط انتقال اجرای شبکه های توزیع }؟ Huh?
خارج شده است
auref
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #14 : 15 شهريور 1387,ساعت 13:02:02 »

سلام
من مهندسي نفت دارم با دو سال سابقه كار در رشته خودم ايا بازار كار خوبي در استراليا وجود داره و  در ادامه اگه سايتي مرتبط مي شناسين به من معرفي كنين
 با تشكر
خارج شده است
azadeh z
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #15 : 01 دي 1387,ساعت 21:46:15 »

hi there friends
i am a new member and iam  achemist, waiting for my visa is there any other chemist among members? or does anybody know a chemist among his/her friends in australia?
waiting for a response
thanx lot
خارج شده است
abraham
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 11

ديدن مشخصات
« پاسخ #16 : 21 دي 1387,ساعت 14:23:01 »

سلام  هانيه جان ميشه لطفا CDR ها رو برام بفرستي به خصوص اونايي كه در رابطه با كار هاي معدنيه
مرسي
m.khodaveysi@rocketmail.com
خارج شده است

این قافله عمر عجب می گذرد
دریاب دمی که با طرب میگذرد
ساقی غم فردای حریفان چه خوری
پیش آر پیاله را که شب می گذرد!
«خیام»
rezaiemm
یه دنگ از سایت به نامشه
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 661

مهندس مکانیک

ديدن مشخصات
« پاسخ #17 : 19 خرداد 1388,ساعت 12:56:03 »

بچه ها این اپیزودهای هانیه خانم توی صفحه اصلی سایت قابل دسترسیه.
خارج شده است

ارادتمند-علی
http://rezaiemm.blogfa.com/
AMIN539
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 38

ديدن مشخصات
« پاسخ #18 : 20 تير 1388,ساعت 14:21:07 »

سلام
همسر من با رشته آشپزي آپلاي كرده اما در اصل رشته شيمي محض رو خوانده
مي خواستم بدانم در پرت وضعيت كار چه جوريه؟
البته اينو بگم .. كه يه مقاله هم در زمان دانشجويي داره كه در مجله تتراهدرون آمزيكا چاپ شده
خارج شده است
nemo
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 96

ديدن مشخصات
« پاسخ #19 : 21 تير 1388,ساعت 13:27:07 »

هر جا از مهندسی شیمی صحبت میشه برای مهاجرت میگن پرث وضعیت کاری خوبی داره  ولی من توی سایت کاریابی های استرالیا که میرم توی بریزبان( QLD-BRISBANE)  یا  NSW   بیشتر مهندس شیمی  میخان  لطفا اگه توضیحی در این مورد دارید بگید ممنون
بريزبين هم مثل پرث پالايشگاه زياد داره  درموردNSW يا هر جاي ديگه بهرحال شركتهايي هستند ولي بيشتر پالايشگاهها توي بريزبين و پرث هست البته مي تونيد توي سايتهاي كاريابي سرچ كنيد
خارج شده است
maryam.a
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 4

ديدن مشخصات
« پاسخ #20 : 24 دي 1388,ساعت 17:50:20 »

هانیه جان میشه لطف کنی و نمونه cdrتو برام ایمیل کنی .اونی که تو صفحه اصلی سایته باز نمیشه.ممنونتم. این ادرس ایمیلمهm_am1383@yahoo.com
خارج شده است
maryam.a
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 4

ديدن مشخصات
« پاسخ #21 : 01 بهمن 1388,ساعت 20:47:19 »

سلام .رشته همسرم مهندسي شيميه و در پالايشگاه گاز  مشغول به كار هستن و خودم كارشناس ارشد زمين شناسي و سابقه كار در آزمايشگاه مكانيك خاك دارم.بين بريزبين و پرث مردديم.كسي ميدونه كه كدوم يكي از اين دو شهر  دقیقا تعداد پالايشگاهها شون (نه شركتهاي معمول نفتي )بيشتره.سوال دومم اينه كه با توجه به اينكه مكانيك خاك دقيقا از گرايشهاي ارشد عمرانه و من رشته ام زمين شناسيه آيا با حدود 6سال سابقه كارپاره وقت تو يكي از اين دوتا شهر ميتونم مشغول به كار شم ؟ممنون ميشم اگه كسي كه تو اين زمينه ها آشنايي داره جواب سوالمو بده معذرت میخوام اگه سوالم بی ربطه ولی واقعا برامون مهمه بخصوص کار همسرم
خارج شده است
tara
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 11

ديدن مشخصات
« پاسخ #22 : 07 بهمن 1388,ساعت 16:57:58 »

salam
man 1 pishnahad daram.behtare sitehaye karyabee o chek konid o agar mitoonid apply konid.bebinid koja behtare.www.seek.com.au
www.mycareer.com.au
www.careerone.com.au
tu in sitha sharhe jobha kamel neveshte shode o mitoonid shahr o reshtatoon o rahat search konid
خارج شده است
pishtaz
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 90

ديدن مشخصات
« پاسخ #23 : 30 بهمن 1388,ساعت 12:00:55 »

سلام به همه دوستان مهندس شیمی چه اونایی که ویزا گرفتن چه اونایی که منتظرن و چه اونایی که در حال اقدام هستن

برای subclass 176 من سایت ایالتهارو که چک کردم wa, northern  territory و sa جاهایی هستن که رشته مارو می خوان

همه از وضعیت کار در پرث گفتن یعنی ایالت wa میخواستم بدونم از دوستان کسی به 2 ایالت دیگه رفته؟ از وضعیت بازار کار مهندسی شیمی توی این 2 ایالت کسی خبری داره؟

ممنون از جوابتون
خارج شده است

آرامش یعنی آنکه بدانی در هر کاری دستت در دست خداست.        به امید آرامش همه

صفحه: [1]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :