سلام. می خواستم بدونم تفاوت دو امتحان General و Academic در هر چهار Skill چیه. می دونم در Reading با هم تفاوت دارند ولی بقیه رو مطمئن نیستم. سئوال بعدی اینکه آیا از مدرک General می شه برای Apply گرفتن در دانشگاه ها هم استفاده کرد؟ بطور کلی استفاده اختصاصی هر کدوم از مدرک ها چیه. یک سئوال دیگه هم دارم و اون اینکه در سایت وزارت علوم یک روز برای امتحان اختصاصی Academic، یک روز برای General و یک روز برای Academic-General در نظر گرفته شده. این مورد آخر یعنی Academic-General امتحانش به چه صورته؟ یعنی هرکدوم رو که بخواهیم می تونیم امتحان بدیم یا هر دو امتحان باهمه؟ چون من می خوام در هر دو امتحان شرکت کنم. ممنون می شم راهنمایی ام کنید.
سلام و خوش اومدی .
تفاوت امتحان General و Academic در 2 تا Skill هست و 2 تا Skill کاملآ مشابه هستن . Skill های Reading و Writing با هم فرق دارن و Skill های Listening و Speaking مشابهن .
تا جایی که من میدونم برای Apply کردن جهت دانشگاه ها نیاز به ایلتس Academic دارین .
در مورد وزارت علوم هم هر دو امتحان(در صورت اعلام ) در یک روز ولی در سالنهای جداگانه برگزار میشه .
شما نمیتونی تو یک روز در هر 2 امتحان شرکت کنی و باید برای هم امتحان جداگانه و در تاریخهای متفاوت ثبت نام کنی .
پ.ن. : ثبت نام کردن این روزها از طریق وزارت علوم اگر نگم که غیرممکنه ولی خیلی خیلی سخته و اکثر بچه ها برای امتحان دادن به کشور های همجوار میرن .
موفق باشی.