زیر اسمان استرالیا
18 شهريور 1389,ساعت 09:24:27 *
خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید
اخبار: ویزای علی ( مدیر انجمن اپیزود ها) بعد از هجده ماه و نیم صادر شد

فهرست   راهنمايي جستجو تقویم ورود عضويت  
صفحه: [1]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: امتحان General و Academic تفاوتها و مدارک مورد نیاز  (دفعات بازدید: 2287 بار)
0 کاربران و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
پگاه (اولی)
مدیر انجمن
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 139

اگر جان را خدا دادست چرا باید تو بستانی؟

ديدن مشخصات WWW
« : 02 آبان 1386,ساعت 17:53:55 »

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام آزمون IELTS در هر دو سطح General و Academic به شرح زیر است :
1- فرم تکمیل شده ثبت نام که به صورت کامل و صحیح پر شده باشد
2- سه قطعه عکس هم شکل، با زمینه آبی، در سایز 4*6 (حتما پشت هر سه عکس را امضا نمایید) که از 2 ماه قدیمی تر نباشد.
3- پاسپورت امضا شده با حداقل 6 ماه اعتبار.
4- کپی کارنامه قبلی.( در صورتی که پیش از این در آزمون شرکت کرده اید.)
5- کپی رنگی پاسپورت.

نکات مهم :
فرم ثبت نام را حتما با قلم مشکی و فقط حروف بزرگ پر نمایید.
داوطلبانی که گذرنامه قدیمی دارند، براي اخذ ويزا جهت شركت درامتحانات خارج از كشور یک کپی از صفحه 7 و 8 گذرنامه را نیز همراه مدارک ارسال نمایند.
« آخرين ويرايش: 02 آبان 1386,ساعت 18:38:36 توسط pegahavali » خارج شده است

All Rights Reserved by Sky of Australia ----- Copy Right©Sky of Australia
تفنگت را زمین بگذار که من بیزارم از دیدار این خونبارِ ناهنجار تفنگِ دست تو یعنی زبان آتش و آهن من اما پیش این اهریمنی ابزار بنیان کن ندارم جز زبانِ دل -دلی لبریزِ مهر تو- تو ای با دوستی دشمن.
laleh
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1

ديدن مشخصات
« پاسخ #1 : 04 آذر 1386,ساعت 11:55:46 »

سلام. می خواستم بدونم تفاوت دو امتحان General و Academic در هر چهار Skill چیه. می دونم در Reading با هم تفاوت دارند ولی بقیه رو مطمئن نیستم. سئوال بعدی اینکه آیا از مدرک General می شه برای Apply گرفتن در دانشگاه ها هم استفاده کرد؟ بطور کلی استفاده اختصاصی هر کدوم از مدرک ها چیه. یک سئوال دیگه هم دارم و اون اینکه در سایت وزارت علوم یک روز برای امتحان اختصاصی Academic، یک روز برای General و یک روز برای Academic-General در نظر گرفته شده. این مورد آخر یعنی Academic-General امتحانش به چه صورته؟ یعنی هرکدوم رو که بخواهیم می تونیم امتحان بدیم یا هر دو امتحان باهمه؟ چون من می خوام در هر دو امتحان شرکت کنم. ممنون می شم راهنمایی ام کنید.
خارج شده است
علی موسوی
مدیر انجمن ها
یه دنگ از سایت به نامشه
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 933

ديدن مشخصات
« پاسخ #2 : 04 آذر 1386,ساعت 12:03:12 »

سلام. می خواستم بدونم تفاوت دو امتحان General و Academic در هر چهار Skill چیه. می دونم در Reading با هم تفاوت دارند ولی بقیه رو مطمئن نیستم. سئوال بعدی اینکه آیا از مدرک General می شه برای Apply گرفتن در دانشگاه ها هم استفاده کرد؟ بطور کلی استفاده اختصاصی هر کدوم از مدرک ها چیه. یک سئوال دیگه هم دارم و اون اینکه در سایت وزارت علوم یک روز برای امتحان اختصاصی Academic، یک روز برای General و یک روز برای Academic-General در نظر گرفته شده. این مورد آخر یعنی Academic-General امتحانش به چه صورته؟ یعنی هرکدوم رو که بخواهیم می تونیم امتحان بدیم یا هر دو امتحان باهمه؟ چون من می خوام در هر دو امتحان شرکت کنم. ممنون می شم راهنمایی ام کنید.

سلام و خوش اومدی .

تفاوت امتحان General و Academic در 2 تا Skill هست و 2 تا Skill کاملآ مشابه هستن . Skill های Reading و Writing با هم فرق دارن و Skill های Listening و Speaking مشابهن .
تا جایی که من میدونم برای Apply کردن جهت دانشگاه ها نیاز به ایلتس Academic دارین .
در مورد وزارت علوم هم هر دو امتحان(در صورت اعلام ) در یک روز ولی در سالنهای جداگانه برگزار میشه .
شما نمیتونی تو یک روز در هر 2 امتحان شرکت کنی و باید برای هم امتحان جداگانه و در تاریخهای متفاوت ثبت نام کنی .

پ.ن. : ثبت نام کردن این روزها از طریق وزارت علوم اگر نگم که غیرممکنه ولی خیلی خیلی سخته و اکثر بچه ها برای امتحان دادن به کشور های همجوار میرن .

موفق باشی.
خارج شده است

موفق باشيد و خدانگهدار .
SHAHROKH -K
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 2

ديدن مشخصات
« پاسخ #3 : 17 آذر 1386,ساعت 17:02:12 »

SALAM
KHOOBIN?
MAN TAZE BA IN SITE ASHNA SHODAM VA OSOOLAN BE FEKRE MOHAJERAT BE AUSTRALIA OFTADAM
ALAN SOHBATAEE MISHNAVAM DARMOREDE DUBAI, ANKARA VA ...
EHTEMALAN FARDA AZMOONE TAEENE SATE MOASSESEIE SAFIR RO MIDAM VA AZ HAFTEIE BAAD KELASAM SHOROO MISHE
MITOONIN KOLLAN MANO RAHNAMAEE KONIN
SEFR KILKOOMETRAM VA TAGHRIBAN FEKRAM JAHAT-DAR NIST BARAY INKAR

MAMNOONAM
SHAHROKH
خارج شده است
پگاه (اولی)
مدیر انجمن
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #4 : 20 آذر 1386,ساعت 23:10:45 »

شاهرخ خان
سلام و خوش اومدی
در مورد مهاجرت که تو انجمن شروع کار مهاجرت میتونی اطلاع کافی به دست بیاری
راجع به امتحان هم گمونم مسائل تا حدود زیادی مطرح شده...اگر چیزی که می خوای بدونی در بین مسایل مطرح شده نیست...سوالت را واضح بگو تا من یا بقیه دوستانت جواب بدهیم
خارج شده است

تفنگت را زمین بگذار که من بیزارم از دیدار این خونبارِ ناهنجار تفنگِ دست تو یعنی زبان آتش و آهن من اما پیش این اهریمنی ابزار بنیان کن ندارم جز زبانِ دل -دلی لبریزِ مهر تو- تو ای با دوستی دشمن.
Ehsan
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 249

احسان پرنده مهاجر

ديدن مشخصات
« پاسخ #5 : 22 دي 1386,ساعت 15:39:02 »

سلام
کسی میدونه برای گرفتن ایلتس آکادمیک اونم نمره 7 چیکار باید کرد؟
خیلی سخته؟
من باید بیارم
خارج شده است
papari
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 205

ديدن مشخصات
« پاسخ #6 : 24 دي 1386,ساعت 18:06:46 »

من جنرال امتحان دادم ولی چون یک مدت ریدینگ خای آکادمیک را هم کار می کردم مطمئنا می تونم بهتون بگم که اگر روی ریدینگ های آکادمیک تمرکز کنید و فقط نمونه ریدینگ های آکادمیک را کار کنید بعد از مدتی به راحتی می تونید آکادمیک را از جنرال بهتر بزنید. درست است که لغت های سخت تری دارد ولی اگر تسلط بر فهمیدن متن بدون دانستن معنی خیلی از لغت ها پیدا کنید، راحت می توانید 7 بیاورید.
خارج شده است
arash
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 60

ديدن مشخصات
« پاسخ #7 : 04 بهمن 1386,ساعت 10:04:21 »

سلام
میشه لطف بفرمایید یک نمونه از فرم ثبت نام در آیلتس را که پر شده در سایت قرار دهید و طرز پر کردن اون را توضیح دهید ممنون
خارج شده است
arash
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 60

ديدن مشخصات
« پاسخ #8 : 13 بهمن 1386,ساعت 11:20:34 »

سلام
میشه جواب منو بدید و اهنمایی بفرمایید؟
خارج شده است
mcsewant
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1

ديدن مشخصات
« پاسخ #9 : 27 اسفند 1386,ساعت 18:17:49 »

اخرین اطلاعات در مورد IELTS: تنها یک ایمل به MCSEWANT@YAHOO.COM بزنید. صددرصد جواب می گیرید. امتحان کنید!!!!
خارج شده است
امين
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 7

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #10 : 14 فروردين 1387,ساعت 12:23:28 »

ا، پگاه جان اين مدارك كه يه اختلاف هايي با مدارك نوشته شده تو سايت داره؟
http://www.ieltstehran.com/index.php?sn=registration&lang=fa

1. اونجا دو قطعه عكس خواسته؟
2. كپي پاسپورت بايد رنگي باشه؟  Huh?
3. يكي هم اينكه فرم ثبت نام رو بايد با قلم مشكي پر كرد؟

ممنون مي شم يه توضيحي بنويسي؛ هفته بعد منم بايد برم مدارك بدم  چشمک
خارج شده است
پگاه (اولی)
مدیر انجمن
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #11 : 15 فروردين 1387,ساعت 00:54:30 »

امین
 این مدارک برای اونهایی بود که میخواستن خارج از ایران امتحان بدهند برای ایران هر چی که خود سایت ایلتس تهران گفته انجام بده....
خارج شده است

farzaneh2
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 11

ديدن مشخصات
« پاسخ #12 : 31 تير 1387,ساعت 09:04:06 »

سلام دوستان
همانطور که ميدانيد ثبت نام IELTS تهران شروع شده است ولی عکس خاصی را میخواهند که مشخصات پيچيده ای  دارد:
150 *150 pixel
sizeکمتر از 10kb
quality=75%
کمتر از 100dpi
لطفاً مرا در تهيه اين عکس عجيب و غريب ياری فرماييد!!!!!
خارج شده است
پگاه (اولی)
مدیر انجمن
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #13 : 31 تير 1387,ساعت 11:30:39 »

من عكس را هر كار كه كردم خودم نتوانستم به ابن صورت اسكن كنم ... همكار دوستم با برنامه خاصي كه نميدونم چي بوده حجم عكس را كرده 2 كيلو بايت راهي نداره جز اينكه همونجوري كه نوشته يه عكاسي پروفيشنال يا كسي كه  گرافيك حرفه اي ميدونه اين كار رو برات انجام بده
خارج شده است

پگاه (اولی)
مدیر انجمن
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #14 : 31 تير 1387,ساعت 11:32:05 »

دوستان لطفا مدارك مورد نياز را هميشه با سايت اصلي چك كنيد...ممكنه هر بار با فرمت خاصي مدارك بخواهند....
خارج شده است

رامتين123
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 38

ديدن مشخصات
« پاسخ #15 : 31 تير 1387,ساعت 12:42:01 »

من عكس را هر كار كه كردم خودم نتوانستم به ابن صورت اسكن كنم ... همكار دوستم با برنامه خاصي كه نميدونم چي بوده حجم عكس را كرده 2 كيلو بايت راهي نداره جز اينكه همونجوري كه نوشته يه عكاسي پروفيشنال يا كسي كه  گرافيك حرفه اي ميدونه اين كار رو برات انجام بده
اگر فتوشاپ  داريد موقع save كردن تو منوي فايل گزينه اي به نام save as Web داره . اون رو بزنيد . فايل را با حجم كمتر از 10 كيلوبايت كه براي ثبت نام لازمه save ميكنه . باز هم اگر مشكلي بود من در خدمتم .
خارج شده است
farzaneh2
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 11

ديدن مشخصات
« پاسخ #16 : 02 مرداد 1387,ساعت 08:40:46 »

با عرض تشکر فراوان از رامتين عزيز
فقط يک پرسش ديگه هم داشتم که منظور از QUALITY=75%  همون Resolution هست؟
در ضمن چند روز طول ميکشه که approved بشم؟؟
بسيار ممنون
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :